Ledig stilling som kirketjener

Kirketjener (37 timer) i Kastrup Kirke med tiltrædelse snarest

 


Kastrup Kirke søger en ny fuldtidskirketjener. Er det dig?

 

Et arbejde som kirketjener kan bedst sammenlignes med at være en mellemting mellem vicevært, stewardesse og personlig assistent for hele Kastrup Kirke.

 

Måske er du tidligere vicevært, stewardesse eller noget helt tredje og ønsker fortsat at have et job, hvor du har kontakt til mange mennesker og har en varieret og aktiv hverdag. Måske er du allerede uddannet kirketjener eller har erfaring med lignende opgaver.

 

Uanset alder, køn og baggrund søger vi en kollega, der har lyst til at lære, og som er klar til selv at tage initiativ til at løse opgaverne optimalt.

 


Vi har brug for, at du:

 

Kan holde hovedet koldt og træffe kloge beslutninger i travle situationer.

 

Er yderst serviceminded, da du ofte vil være den første repræsentant for kirken, som folk møder, og vil sætte en ære i at sørge for, at de fysiske og praktiske rammer for Kastrup Kirkes mange aktiviteter er tiptop.

 

Har lyst til at samarbejde med menighedsrådet og Kastrup Kirkes ansatte. Kirketjenerne er inde over stort set alle kirkens aktiviteter, så du vil blive en uundværlig medspiller på holdet. Derfor er gode samarbejdsevner også alfa og omega.

 

At du trives med at have travlt. Kastrup Kirke er en kirke med mange jern i ilden og mange forskelligartede aktiviteter, og det er kirketjenerne, der sørger for, at vores arrangementer kan afvikles til ug for både kirkegængerne og de besøgende. Desuden varetager du kirketjenerfunktionen ved gudstjenester og andre kirkelige handlinger.

 

Kan lide en afvekslende arbejdsdag, hvor du det ene øjeblik vedligeholder udendørsarealerne og det næste tager imod kisten til en bisættelse.

 

Er udadvendt og imødekommende og kan repræsentere Kastrup Kirke – både over for smilende brudepar, glade dåbsfamilier, sørgende pårørende, de skæve eksistenser på gaden og alle de helt forskellige mennesker, der kommer i kirken. Du vil som kirketjener være ambassadør for kirken – og en vigtig en af slagsen. Derfor er det vigtigt, at du er åben og positiv.

 

Er indstillet på at arbejde om aftenen flere gange om måneden. Vi har aftenarrangementer i kirken, som vi forventer, at du er en del af. Det betyder, at du et par gange om måneden skal lave mad og sørge for, at arrangementet afvikles på tilfredsstillende vis. 

 


Du får til gengæld af os:

Et alsidigt job, som både indeholder bundne arbejdsopgaver, som skal udføres på bestemte tidspunkter, og fleksible arbejdsopgaver, som du selv planlægger i den fastlagte arbejdstid.

Et job, som både indeholder fysisk aktivitet, menneskelig kontakt og afvikling af gudstjenester og arrangementer samt koordinering, møder, indkøb og mindre håndværksopgaver samt ikke mindst rengøring og pasning af udendørsarealer.

En plads i fællesskabet på en arbejdsplads, hvor vi vægter det gode samarbejde højt.

 


Alt det med småt:

Stillingen er på 37 timer/ugen. Arbejdstiden er fordelt over alle ugens 7 dage, dvs. også weekender og helligdage. Du har to ugentlige fridage, hvoraf den ene er en aftalt fast fridag, jf. Organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgave som kirketjener. Den faktiske arbejdstid kan variere fra uge til uge, men planlægges i god tid i samarbejde med den daglige leder, sådan at du kan planlægge din fritid.

Årslønnen aftales inden for intervallet 288.669-372.232 kr. (nutidskroner før ok24).

Løn og ansættelse sker ifølge overenskomster.

 


Vi vil opfordre dig til at orientere dig på vores hjemmeside kastrup-kirke.dk om kirkens rige menighedsliv.

 


Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til menighedsrådsformand Jan Jakobsen på telefon 20192400.

 

Ansøgningen sendes til kastrup.sogntaarnby@km.dk senest mandag d. 8. juli 2024

 

Vi ønsker jobstart senest 1. september 2024.