Forfatteraftener

Kristendommen er altid i dialog – og indimellem også i diskussion – med det samfund og den kultur, som kirken er kirke i. Denne dialog interesserer os i Kastrup Kirke, og vi inviterer derfor fire gange om året en forfatter ind i kirkerummet til foredrag og samtale. Der vil i den forbindelse blive serveret vin og lidt snacks.

Vi glæder os til at se jer til stemningsfyldte og interessante aftener i Kastrup Kirke.

Forfatteraftenerne finder sted på torsdage kl. 19-21.

Der er fri entré.

 

Afholdte forfatteraftener:

 

Onsdag d. 27. september

Maria Helleberg

Maria Helleberg – den historiske romans ukronede dronning – gæster Kastrup Kirke til denne forfatteraften, hvor hun holder foredrag om sin trilogi om Norden omkring reformationen. Serien består af bøgerne “Stormene”, “Sommerfugl” og “Min Kristin”.

Maria Helleberg debuterede i 1986 og har siden vundet både kritikernes anerkendelse og et stort publikum for sine indlevende fortællinger om nogle af danmarkshistoriens mest utrolige skæbner, fantastiske kærlighedshistorier og dramatiske begivenheder.

Vi byder på lidt snacks og et glas. 

Fri entré.

Foto: Robin Skjoldborg

Portræt af Søren Ulrik Thomsen

 

Torsdag d. 20. april

Søren Ulrik Thomsen

Pro Ecclesia – forsvar for gudstjenesten

”Jeg elsker den lutherske højmesse og krymper mig, hver gang den kritiseres af mennesker, der mener, at folk ville strømme til kirke, hvis bare gudstjenesten blev lavet om”, siger digteren Søren Ulrik Thomsen, som vil fortælle om, hvordan han begyndte at gå i kirke og langsomt fik øjnene op for rigdommen i gudstjenesten, hvis forskellige aspekter han vil gennemgå. Foredraget rummer desuden udblik til andre kirkesamfunds gudstjenester, som forfatteren har besøgt på sine rejser rundt omkring i verden, ikke mindst USA.