AKTUELT I KASTRUP KIRKE

Romantikken i ord og toner

Vi får besøg af et af Vestsjællands bedste kor ARS NOVA fra Slagelse søn. 26. maj kl. 16. Det har eksisteret i godt 40 år, består af ca 40 medlemmer og dirigeres af Solveig Bjergkvist. Programmet er hovedsaglig dansk musik af bla Weyse, Gade, Hartmann, Rung, Heise og Lange-Müller. Musikken kommenteres undervejs og sættes ind i en større sammenhæng af Poul Damsgaard, som er præst ved Sct. Mikkels Kirke i Slagelse og synger med i koret.

Menighedsmøde

Efter gudstjenesten søn. 2. juni er hele menigheden inviteret til en lille frokost. Bagefter vil menighedsrådets formand, Jan Jakobsen, suppleret af menighedsrådsmedlemmer orientere om menighedsrådets arbejde og visioner for fremtiden. Kassereren fortæller om økonomien. Alle er velkomne – også til at komme med nye ideer eller spørgsmål til rådet.
Menighedsrådet