Du er her:

AKTUELT I KASTRUP KIRKE

TAK-klub

TAK-klub er ikke en aften, hvor vi sidder og beder takkebønner, men en forkortelse af Torsdags Aften Klub. Vi er en samling af voksne mennesker, der mødes og taler om forskellige ting, både eksistentielle temaer, men også om løst og fast. Vi spiser aftensmad hjemmefra, men skiftes til at have kage med, så hyggen er sikret.

I januar skal vi høre om de hellige 3 konger. Eller var de i virkeligheden bare nogle kloge mænd? Hvor kom de fra og hvad ville de? Hed de mon, som historien fortæller, Kasper, Melchior og Balthazar? Var de der i virkeligheden? Eller er det hele bare en skrøne, en god fortælling? Kom og få måske svaret torsdag den 18. januar kl. 18, hvor Elizabeth måske vil gøre os klogere.

Se mere om TAK-klubben i Kastrup kirke her!

Babysalmesang: Start fre. 2. feb. kl. 10

Hver fredag  kl. 10. er der babysalmesang med sange og salmer, fagter, sæbebobler, tørklæder og andet, der stimulerer babys hjerne og medvirker til hurtigere indlæring. Det varer ca. tre kvarter, hvorpå vi hygger os over en kop kaffe eller te i konfirmandstuen. For babyer på ca. 3 - 7 mdr. ved start

Se mere om babysalmesang i Kastrup Kirke her!

"Det gode skænderi"

Claus Rønnow Larsen causerer torsdag 18. januar over:

Kommunikation - samleven - opfattelse - selvforståelse – kønsforskelle

Se mere Her!

Stor nytårskoncert: Harmoniorkestret HOT og solister

Koncerten foregår søndag 21. januar Kl. 14. Vi får både at høre orkestrets egne solister og sangsolister fra Tårnby Musikskole. Det bliver et festligt program i flere stilarter.Orkestret ledes af Carsten Larsen.

Se mere om nytårskoncerten i Kastrup Kirke her!