AKTUELT I KASTRUP KIRKE

Hvad er der nu galt med plastik?

Plastik har en række fordele, ikke mindst fordi det er et let materiale og kan lette energiforbruget ved transport. Flasker, låg, tandstikkere og meget andet laves i dag af plastik, som ender i vandmiljøet, hvor det udgør et alvorligt miljøproblem. Det er emnet for torsdagstræf  17. januar kl. 14.

Se mere her!

Jazz i Det store Rum: "2 X Heise & the state of funk”

Vores bassanger i kirkekoret, Michael Heise, er også en fremragende Jazzpianist. Denne koncert er en slags hyldest til en af de helt store jazzlegender, Herbie Hancock og hans stilskabende "funk ‘ n jazzband" Head hunters. Til det har han samlet 3 fremragende musikere: Mathias Heise, måske landets bedste mundharpespiller, Matthias Petri - bas og Andreas Svendsen - Trommer. Der venter os en stor oplevelse søndag 20. januar kl. 16, og ligesom i vores øvrige “i det store rum”  -arrangementer bliver der serveret lidt at drikke og snacks.

Se mere om Jazz i Det store Rum her!

Vores Moder Jord - alles ansvar. Oliver Whimster Martinsen og Oskar Dahl Hansen fortæller torsdag 24. januar kl. 19 om deres projektet RenSti, hvor vi kan købe os klimaaflad på abonnement, og kompensere for vort eget C0 2 -forbrug. Vi får også besøg af Ole Baltazar Andersen, professor ved DTU Space. Ole vil fortælle om det der bekymrer og optager klimaforskerne i dag. Undervejs serveres tapas og rødvin samt plads for drøftelser ved bordene.

Se mere om Klimadebat i Tapas i det store Rum i Kastrup kirke her!

Stor nytårskoncert med Harmoniorkestret HOT og solister

Koncerten lørdag 26. januar kl. 14 foregår i Kastrup Kirke. Det bliver en koncert, hvor vi både får at høre orkestrets egne solister og sangsolister fra Tårnby Musikskole. Det bliver et festligt program i flere stilarter.
Vi får ligeledes flotte orkesternumre i øregangene.
Orkestret ledes af Carsten Larsen.