AKTUELT I KASTRUP KIRKE

Allehelgensgudstjeneste

Allehelgens søndag 4. nov. kl. 14, afholdes Allehelgensgudstjeneste i Kastrup kirkegårds Kapel, Kastrupvej 410. Vi mindes alle dem, vi som pårørende savner. Familie og venner, som vi mistede i det forgangne år.

Se mere om gudstjenester i Kastrup kirke her!

Allehelgensgudstjeneste

Se mere om gudstjenester i Kastrup kirke her!

Julekoncert: Danske Bank Notes

Danske Bank Notes, har fornøjelsen af at invitere til Julekoncert tirs. 27. nov. kl. 20. Vi vil synge julen ind, under ledelse af vores dygtige og entusiastiske dirigent Dan Johnsen. Traditionen tro vil programmet bestå at danske og udenlandske julesange, og som vanligt, vil publikum også få lejlighed til at få rørt stemmerne i et par fælles julesange. Husk, at det bliver ikke rigtig jul, hvis du ikke har været til Danske Bank Notes Julekoncert!!! Der er fri entré.