Toner til Halfdan

Tre fremragende solister hylder en af vores kendteste digtere. Toner til Halfdan er en perlerække af smukke, dybe, eftertænksomme, sjove og finurlige voksendigte fra Halfdan Rasmussens store forfatterskab, som er blevet til helt nye stærke sange, komponeret af Sisse Tomczyk.

En koncert med sanger og skuespiller Tomas Ambt Kofod bag mikrofonen, akkompagneret af Jeanette Balland (saxofoner) og Sisse Tomczyk (piano).

Tomas Kofod er en af vores helt store musicalsangere og har sunget flere hovedroller de sidste år på Det Ny Teater, bl.a. udyret i Beauty and the Beast, hovedrollen i Jekyll & Hyde og ikke mindst sidste år Fantomet i Phantom of the Opera.

Jeanette Balland er aktiv både som solist og kammermusiker og er medlem af Copenhagen Saxophone Quartet. Hun har uropført flere saxofonkoncerter med landets symfoniorkestre.

Sisse Tomczyk er både pianist, slagtøjsspiller og komponist, uddannet fra Musikkonservatoriet i København. Hun har spillet med flere orkestre, til musicals, fungerer som repetitør for sangere og er indehaver af musikskolen Zag du Gaf i København.

Lørdag den 26. oktober kl. 15