Jazz i Det store Rum: "2 X Heise & the state of funk”

Vores bassanger i kirkekoret, Michael Heise, er også en fremragende Jazzpianist og spiller med flere musikere.

Denne koncert er en slags hyldest til en af de helt store jazzlegender, Herbie Hancock og hans stilskabende

"funk ‘ n jazzband" Head hunters.

Til det har han samlet 3 fremragende musikere: Mathias Heise, måske landets bedste mundharpespiller, Matthias Petri - bas og Andreas Svendsen - Trommer.

For alle musikerne gælder det, at 70’er funk og jazz altid har været deres” hjertebarn”, som de har fået ind med “modermælken”

Derfor er genren blevet dyrket gennem hele livet og bliver spillet lige fra hjertet.

Der venter os en stor oplevelse søndag 20. januar kl. 16, og ligesom i vores øvrige “i det store rum”  -arrangementer bliver der serveret lidt at drikke og snacks.