Igen et nyt tiltag i Kastrup Kirke

Trenden med dåbsklude har nu også ramt Kastrup Kirke. En dåbsklud er en strikket bomuldssserviet, som dåbsbarnet bliver tørret af med i hovedet efter dåben, og som familien får med hjem som et minde om dåbsdagen.

I Kastrup Kirke har vi i samarbejde med Ves-design fået designet mønster til vores egen udgave af dåbskluden med logo og symboler for tro, håb og kærlighed.

Dåbskludene skal vi selv strikke, og vi eftersøger nu jer, der har lyst til at strikke dåbsklude til os. Det er ikke et meget stort arbejde, men det er hyggeligt at sidde med.

Hvis I har lyst til at hjælpe os, kan I henvende jer til sognepræst Elizabeth Laursen, der vil sørge for at give jer mønster og garn. Kludene skal afleveres til Elizabeth igen, som vil sørge for, at de bliver vasket og evt. får broderet navn og dato på.