Noas Ark - aftenhygge og fællesspisning med hele familien

Første torsdag i måneden mødes mange af Kastrups børnefamilier til mad og hygge i kirkecentret. Børnene elsker det og forældrene nyder også at få aftensmaden serveret.

Det er torsdag. Vi er trætte. Har været på arbejde og børnene, ja, de er også trætte. Hvad skal vi mon have til aftensmad, snakker vi om. Vi kigger i køleskabet, men der er ikke noget at komme efter. Hov! På køleskabet hænger programmet for Noas Ark. Gad vide, om det er i dag, der er Noas Ark. Sandelig jo… Fedt! Så er aftensmaden reddet! God, gammeldags mad fra kirkens køkken.

Det kan børnene som regel spise meget af. Hvad mon der skal ske i aften? Der er altid et program med en historie fra Biblen, leg, sang og måske laver vi noget sjovt eller flot at tage med hjem

Ja, så er der aftensmad. Vi glæder os til at komme af sted. Det er så hyggeligt at se de andre søde mennesker, der kommer til Noas Ark. Et godt koncept er det – for børn fra ca. 4-6 år og deres forældre. De større børn er også velkomne

For Børn i Kastrup kirke:

24nov kl. 10:00

Babysalmesang

Babysalmesang – hvorfor? babyer kan da ikke synge salmer! Nej, men sang skaber glæde, …

24nov kl. 10:00