Minikonfirmander

Skal jeres barn være minikonfirmand i Kastrup Kirke?

Kastrup Kirke tilbyder minikonfirmand-undervisning til alle børn, der går i 3. klasse. Minikonfirmanderne får kendskab til kirke og kristendom ud fra deres egne erfaringer og spørgsmål. Vi fortæller historier, leger, synger og kaster os ud i kreative aktiviteter som drama og tegning. Undervisningen er tilpasset minikonfirmandernes alder og lægger op til spørgsmål og undren.

Minikonfirmandundervisningen finder sted torsdage umiddelbart efter skole, dvs. kl. 14.15. Første gang er efter efterårsferien, dvs. uge 43. Der vil blive serveret frugt og saftevand til børnene i forbindelse med minikonfirmandundervisningen.

Kontakt sognepræst Allan Ivan Kristensen , hvis jeres barn skal være minikonfirmand eller hvis I har nogle spørgsmål.

”..idet I døber dem… Og idet I lærer dem..”

Start: Torsdag efter efterårsferien kl. 14.15