Så englene synger

Forestil dig et rum med 15 babyer, og 15 unge kvinder. Hvordan lyder der? Forestil dig så, at der er helt ro et øjeblik. Vi er til babysalmesang i Kastrup Kirke. Og det er nu ikke fordi de små sover. De pludrer lystigt med.  Men der er ingen skrig, klynken eller frustrerede mødre, der traver frem og tilbage i et forsøg på at berolige deres baby. Salmerne, sangene og kirkerummets ro smitter af på både børn og mødre, og babyerne ser ud til at nyde musikken og deres mors stemme. Nogle sidder roligt på mors trygge arm, mens andre møfler rundt imellem hinanden på et lyseblåt underlag.

En mor fanger den retro-orange sparkedragt, der indeholder Josefine, som er på vej over mod prædikestolen for at udforske både den og sin nyfundne evne til at kravle.


- Jeg tog med en fra min mødregruppe til babysalmesang, fordi hun fortalte, at hendes Oskar blev rolig, når de sang. Men faktisk får jeg også selv en hel masse ud af det. Jeg kan godt lide at synge, og jeg elsker salmerne, som min mormor sang for mig, da jeg var barn, men det er mange år siden, jeg har hørt dem. Det er jo ikke lige salmer, jeg går og synger, mens jeg støvsuger derhjemme, fortæller hun, imens hun fisker sutten frem og lægger Josefine i barnevognen.


Nu er det nemlig middagssøvnstid.

Babysalmesang

Babysalmesang – hvorfor? babyer kan da ikke synge salmer! Nej, men sang skaber glæde, og baby er ligeglad med, om du synes, du kan synge eller ej, din stemme er den vigtigste lyd, baby hører. Sang beroliger og giver nærvær, fællesskab og tryghed. Ud over gentagelse af sange og salmer, bruges der fagter, sæbebobler, tørklæder og andet, der stimulerer babys hjerne og medvirker til hurtigere indlæring. Nybagte mødre/forældre får en mulighed for at møde hinanden og efter babysalmesangen, der varer ca. tre kvarter, hygger vi os over en kop kaffe eller te i konfirmandstuen.
Derfor inviterer Kastrup Kirke til Babysalmesang. Vi mødes i våbenhuset hver gang.

Babysalmesang er for børn, der er imellem 3 og 7 måneder ved starten på et hold. Sognepræst Elizabeth Laursen leder børn og forældre igennem babysalmesangen. Det kan sagtens være børn og bedsteforældre i stedet for, hvis det passer bedre .Det hele bliver krydret af klaverspil af vor organist Niels Henrik Jessen. Det er hver fredag med start kl. 10. Tilmelding til Elizabeth

 

 

Babysalmesang starter et nyt hold fre. 7. feb. kl. 10

Det siger andre om babysalmesang

Tammie, Kastrup:

Det er meget sjovt, at Sofie er med til alle sangene og lytter godt efter. Og ligeså snart sidste sang er sunget falder hun i søvn! 

Anna, Kastrup:

Det er inspirerende at lære nye sange og få ideer til sange og sanglege - og lære nye mødre at kende

Vi mødes:

Ingen begivenheder fundet.

Måske er du også interesseret i: