Onsdagsklubben

Vi mødes den 2. onsdag om måneden til hyggeligt samvær og planlagte ture.  .

Alle er velkomne!

Onsdag 11.september 19: Turen går til Hillerød.

Vi mødes ved 2 A stoppested Skottegården Kl. 10. Hygge & ose tur finder et sted at spise frokost.
Bodil & Rigmor

Onsdag 9. oktober 19: Turen går til bakkehuset

Vi mødes i Skottegården ved 5 c stoppested Kl. 11. Vi skal på rundvisning og høre om Kamma Rahbek. Vi spiser i restaurant Klubben.
Ingelise Bjørn & Alis

Onsdag 13. november 19: Vi skal besøge Magasin du Nord Museum

Vi mødes kl.11 i Skottegården ved bus 31 stoppested. Rundvisning v/museumsinspektør Britta Smits. Vi finder et sted at spise bagefter.
Ingelise Bjørn & Alis

Onsdag 11. december 19: Julefrokost

Mødes til andagt i kirken kl. 12, derefter julefrokost og hygge. Pris for frokost kr. 110,-. Tilmelding og betaling til Margrethe eller Inger den 13.november - eller på kirkekontoret hos Sandra senest den 30. november. Medbring selv drikkevarer og en lille gave.
Margrethe & Inger

Onsdag 12. februar 20.: TEATERAFTEN

Vi mødes i Cafe Hanne, Skottegården kl. 17 og spiser. Derefter følges vi ad til teatret, hvor vi skal se "Så længe mit hjerte slår". Billet: Kr. 400,-. Tilmelding og betaling til Inger M senest tirsdag 4. dec.. Jeg har mobilepay. - Inger M

Efter arrangementerne er der frokost for egen regning.

Ændringer kan forekomme.

Tilmelding senest 14 dage før til Margrethe Bock på 5130 2777 eller Inger Maibom på 2240 0811