Onsdagsklubben

Vi mødes den 2. onsdag om måneden til hyggeligt samvær og planlagte ture.  .

Alle er velkomne!

Onsdag 12. februar 20.: TEATERAFTEN

Vi mødes i Cafe Hanne, Skottegården kl. 17 og spiser. Derefter følges vi ad til teatret, hvor vi skal se "Så længe mit hjerte slår". Billet: Kr. 400,-. Tilmelding og betaling til Inger M senest tirsdag 4. dec.. Jeg har mobilepay. - Inger M

Onsdag 11. marts 20: Planlægningsmøde

Planlægning af 8 spændende turdage. Vi starter med andagten i kirken kl. 12, og derefter kaffe og måske boller. Mød gerne op med gode forslag.
Inger M og Margrethe

Onsdag 15.april 20: Davids Samling

Vi mødes kl.10 ved bus 31 Skottegården kl. 10 og kører mod Kronprinsessegade. Her skal vi se en smuk udstilling af islamisk kunst fra 7.-19. århundrede samt værker af kendte danske kunstnere m.m.. Herefter går vi mod Nyhavn og spiser frokost et hyggeligt sted.
Margot & Margrethe

Onsdag 13. maj 20: Diakonissestiftelsen

Vi mødes ved 5 C stoppested Skottegården Kl. 11. Rundvisning. Vi skal bl.a. se fremstilling af alterbrød og den nyrenoverede kirke. Frokost i kantinen.
Ingelise Bjørn & Alis

Onsdag 10. juni 20: Tur til medicinsk museum

Vi mødes ved bus 31 stoppested ved Skottegården kl. 11. Udstilling af den medicinske kulturarv. Frokost i café Sct. Petersborg
Ingelise Bjørn & Alis

Efter arrangementerne er der frokost for egen regning.

Ændringer kan forekomme.

Tilmelding senest 14 dage før til Margrethe Bock på 5130 2777 eller Inger Maibom på 2240 0811