Kastrup Sogns Menighedspleje

Menighedsplejens arbejde er at tage sig af mennesker i nød og bringe livsmod og en forbindelse til den omliggende verden til ensomme, syge samt sorgfulde personer, såvel unge som ældre.

Kastrup Sogns Menighedspleje består af en del frivillige, der har overskud til at hjælpe andre. Vi dækker Kastrup Sogn og arbejder på et folkekirkeligt grundlag. Vi har et tæt samarbejde med Menighedsrådet, men vi er selvstændige med egne vedtægter, årsmøde og bestyrelse.

Vi er medlemmer af Samvirkende Menighedsplejer.

Kastrup Sogns Menighedspleje

Årsmøde i Kastrup sogns Menighedspleje

Kastrup Sogns Menighedspleje afholder ÅRSMØDE torsdag 5. april 2018 kl. 17:30 i Kastrup Kirkecenter, Gl. skovvej. Mødet er åbent og interesserede er velkommen.

På årsmødet berettes om Menighedsplejens arbejde bl.a. om besøgstjenesten og julehjælpen. Regnskabet for 2017 fremlægges og der foretages valg til bestyrelsen.

Menighedsplejens aktiviteter er:

♥ Julehjælp.