Du er her:

AKTUELT I KASTRUP KIRKE

Søndagsgudstjeneste kl. 10 fra 3. september

I en forsøgsperiode har søndagsgudstjenesten ligget kl. 11, men fra den 3. september flyttes gudstjenesten tilbage til kl. 10

Se gudstjenesterne i Kastrup Kirke her!

Sjælesorg nu

Sjælesorg på Nettet gør det nu også muligt at kontakte en præst på sjælesorg.nu for at få sjælesorg, enten gennem chat eller samtale fra smartphone, iPad eller computer.

Find en direkte link til sjælesorg på nettet her!

Lutter Lutheruge

Kastrup Kirke inviterer i anledningen af reformationsjubilæet til aftenhøjskole i uge 36. Her vil man vil finde en skønsom blanding af foredrag, diskussion, snacks, kaffe, musik, film, debat og sidst men ikke mindst tapas og pindemadder. Vi skal høre nærmere om forholdet mellem stat og kirke og besvare spørgsmål som: ”Er mennesket sin egen frelses smed?” Og hvad betød Bibelen, Ordet og sproget egentlig for Reformationen?

Programmet for aftenhøjskolen kan ses her!