Du er her:

Når livet er svært

Selvom Danmark regnes for det lykkeligste folk i verden, så rammes vi alle af bump på livets vej, der får os til at miste fodfæstet.

Når vi rammes af tragiske hændelser i vores liv, kan vi føle os nedtrykte og ligefrem miste livsglæden.

Her vil den nære samtale med en af kirkens præster være en oplagt mulighed.

Du vil her få mulighed for, i et fortrolighedsrum, at tale med et medmenneske, der tager sig tid til aktiv at lytte til det du kommer med, under fuldstændigt tavshedspligt!

Samtalerne kan handle om meget forskelligt. Hverdagens store og små konkrete problemer. Livets store spørgsmål, eller hjælp til at bearbejde tab i tilværelsen.

Præsten kan lytte aktivt og hjælpe med at perspektivere det som er svært. Præsten kan ligeledes tilbyde lystænding ved lysgloben i kirkerummet, bøn og refleksion af samtalen.

Trøst og tilbud om samvær med Gud, vil være præget af hans/hendes livserfaring og tro på Gud

Sjælesorg nu

Sjælesorg på Nettet gør det nu også muligt at kontakte en præst på sjælesorg.nu for at få sjælesorg, enten gennem chat eller samtale fra smartphone, iPad eller computer. Klik dig eventuelt ind på billedet herunder.

Klik her for at komme til sjaelesorg.nu