Du er her:

Mangler du et netværk

I Kastrup har vi en besøgstjeneste. En besøgsven kan være et værdigfuldt bindeled til verden, her kan vi tilbyde en nærværende samtale i hjemmet, en gåtur eller en oplevelsestur i byen, eller følgeskab til kirkens mange aktiviteter.

Besøgstjenesten koordineres af sognepræst Susanne Steensgaard (kb) tlf. 3250 2530

Her i kirken har vi mange forskellige "klubber", arrangementer og andre tiltag. Du er velkommen til et henvende dig til en af kirkens præster eller medarbejdere hvis du vil vide lidt mere om de forskellige tilbud, som vi har.

Vi har Åbent Hus hver torsdag eftermiddag, hvor vi får en snak over en kop kaffe og lidt brød.

Og efter gudstjenesten søndag formiddag og onsdag aften (den første onsdag i måneden) er der også mulighed for en snak med de andre deltagere.

Den anden onsdag i måneden tager onsdagsklubben på tur ud i København og omegn, Her er Du også meget velkommen. Arrangementerne offentliggøres i kirkefolderen og her på hjemmesiden.

Du kan også deltage i "Eftermiddag for Ældre" den tredje torsdag i måneden kl. 14-16, hvor der som regel bliver holdt et foredrag om et spændende emne, og hvor der også er plads til en sludder!

Hvis I er en børnefamilie holder vi noget sammen, vi kalder "Noas Ark". Målgruppen er børn på ca. 4-6 år og deres forældre. Her er rig mulighed for at møde andre børnefamiler - og naturligvis andre børn.

Kastrup Ældreklub er en selvstændig klub men holder til i kirkecentret hver tirsdag kl. 11- 14 fra oktober til udgangen af marts. Her er Du også rigtig velkommen!